Zodra je bestelling is geplaatst kan je natuurlijk niet wachten totdat het binnenkomt!

Wij doen er alles aan om jouw geplaatste bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Bestel je voor 16:30 dan wordt je bestelling (in de meeste gevallen) de zelfde dag nog verzonden! (ma t/m do). Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn, worden de eerst volgende werkdag verzonden. 

LET OP! Check vooraf goed of je adres volledig en juist is ingevuld. Als hier een fout in zit kunnen we helaas niks voor je betekenen. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Houd er rekening mee dat er op maandag geen brievenbuspost bezorgd wordt. 

De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen €2,99-* Je pakketje wordt met de brievenbuspost verzonden, hierdoor is er geen Track en Trace code beschikbaar. Wél sturen we van te voren een mailtje als het product verzonden is. 

Wil je liever wel een Track en Trace code? Dan kan je de optie Brievenbuspakketje aanvinken. Er is keuze uit drie vervoerders : DHL & PostNL. De kosten hiervan starten vanaf €3.65 (In Nederland. 

Ook de grotere pakketten (voor tassen en kleding) worden met Track en Trace verzonden. 

Afleveren op een afhaalpunt? Dat kan! 

Echter is dit alleen beschikbaar voor de grotere pakketjes, de overige bestellingen kunnen worden bezorgd in de brievenbus. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. 

De brievenbus bestellingen worden met PostNL verzonden. 

Voor vragen over je bestelling verwijzen we je door naar het Contact formulier. 

ByHink is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van pakketjes, dit is dan de fout van PostNL. Vaak kunnen we dit wel samen oplossen!

 

* Deze tarieven gelden in Nederland en België.

Terug naar boven